1X2 188Bet Bet365 Betcris Betway Pinnacle Tipico
1 Austin II 2.30 2.50 2.54 2.50 2.54 2.45
X Gelijk 3.40 3.30 3.42 3.30 3.42 3.30
2 Swope Park Rangers 2.58 2.60 2.54 2.50 2.55 2.50

18'
Roberto Avila voert een mooie assist uit. Doelpunt door Maouloane Goumballe. Na deze goal is het 0-1.
32'
Doelpunt door Bryant Farkarlun in minuut 32. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Sebastien Gerard Pineau Flores was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
81'
Bij Ethan Bryant geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 1-2.
88'
Doelpunt door Alonso Ramírez Jiménez in minuut 88. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Bryan Arellano was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
121'
Bij Kamron Habibullah geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-3 is de score.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sebastien Gerard Pineau Flores scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Maouloane Goumballe scoort. Het staat nu 3-4.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Rubén Bonachera López scoort. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
125'
Een strafschop. Pau Vidal Molina gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Alonso Ramírez Jiménez scoort. 5-4 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Luis Flores Gonzales scoort. 5-5. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
128'
Bij Bryan Arellano geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 6-5.
129'
Bij Ethan Bryant geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 6-6.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Bryant Farkarlun scoort. 7-6 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.